Rezidenca
Tower Bridge 3

Njësitë tregtare janë të pozicionuara në 2 kate, me mundësi organizimi në funksion të plotë të shërbimit që do të ofrohet.

 • Akses nga rruga dhe oborri
  i brendshëm i rezidencës.

 • Infrastrukturë e plotë rrugore me ndriçim dhe 600 pemë gjelbërim si dhe poste parkimi në dy kate.

 • Ambiente të pajisura me vetratë të vazhduar dhe me tualete.

1000 ëndrra në një çelës!

 • Zonë e destinuar
  për banim

 • Ajër i pastër &
  ventilim natyral

 • Gamë e plotë
  shërbimesh

 • Park rekreativ
  për fëmijë

 • 2.8 km nga
  qendra e qytetit

 • Infrastrukturë e
  plotë rrugore

Teknologjia

Çertifikatë
energjitike

Izolim termik
& akustik

Sistem qendror
ngrohje-ftohje

Materiale ekologjike
të çertifikuara EU

Njësi tregtare në ofertë!

Ndërto të ardhmen e biznesit tënd në Tower Bridge 3, njësi tregtare në ofertë te përshtatshme për: Piceri, pastiçeri, klinikë dentare, studio ligjore, pastrim kimik, etj.

Njësitë tregtare vijnë të konceptuara me lartësi kati 5m, vetratë të vazhduar dhe organizim optimal për çdo lloj biznesi.

Modelet e shfaqura janë vetëm për qëllime ilustrative.
Ju mund ta modeloni njësinë tuaj tregtare sipas dëshirave dhe nevojave tuaja.
 • Market

 • Pastiçeri

 • Klinikë Dentare

 • Lavanteri

Njësitë tregtare vijnë të konceptuara me lartësi kati 5m, vetratë të vazhduar dhe organizim optimal për çdo lloj biznesi.

Modelet e shfaqura janë vetëm për qëllime ilustrative. Ju mund ta modeloni njësinë tuaj tregtare sipas dëshirave dhe nevojave tuaja.

Përfito
ofertën!

VETEM PER 100 APLIKIMET E PARA

Përfito financim deri në 75% me kolateralin tonë.

Financim deri në 75% të vlerës së investimit me kolateralin e Orion.

Plotëso të dhënat për ofertën:

Të dhënat tuaja ruhen sipas ligjeve në fuqi për të drejtat e privatësisë.

Rezervo një takim me stafin tonë dhe shiko nga afër cilësinë e punimeve.

Plotëso të dhënat:

Të dhënat tuaja ruhen sipas ligjeve në fuqi për të drejtat e privatësisë.