Rezidenca
Tower Bridge 3

Arkitektura "e gjelbërt" e projektit, ka në thelb përdorimin e teknologjive të avancuara për optimizimin e efiçencës energjitike, për të garantuar cilësi më të lartë jete.

Projekti ka si qëllim final ngritjen e standarteve të gjithë zonës, duke përmirësuar jetën sociale nëpërmjet zonave të gjelbërta rekreative, infrastrukturës dhe ofrimit të një game të plotë shërbimesh.

1000 ëndrra në një çelës!

 • Zonë e destinuar
  për banim

 • Ajër i pastër &
  ventilim natyral

 • Gamë e plotë
  shërbimesh

 • Park rekreativ
  për fëmijë

 • 2.8 km nga
  qendra e qytetit

 • Infrastrukturë e
  plotë rrugore

Teknologjia

Çertifikatë
energjitike

Izolim termik
& akustik

Sistem qendror
ngrohje-ftohje

Materiale ekologjike
të çertifikuara EU

Apartamentet e fundit për: 1+1, 2+1, 3+1 dhe apartamente luksoze Attic.

Apartamentet propozohen si në versione ekonomike dhe me hapësira të mëdha, dhe janë projektuar në detaje për të ofruar ambiente funksionale dhe ndriçim natyral maksimal.

Modelet e shfaqura janë vetëm për qellime ilustrative.
Ju mund ta modeloni shtëpinë tuaj sipas dëshirave dhe nevojave tuaja.
 • Model 1+1

 • Model 1+1

 • Model 2+1

 • Model 2+1

Modelet e shfaqura janë vetëm për qellime ilustrative. Ju mund ta modeloni shtëpinë tuaj sipas dëshirave dhe nevojave tuaja.

Përfito
ofertën!

VETEM PER 100 APLIKIMET E PARA

Përfito financim deri në 75% me kolateralin tonë.

Financim deri në 75% të vlerës së investimit me kolateralin e Orion.

Plotëso të dhënat për ofertën:

Të dhënat tuaja ruhen sipas ligjeve në fuqi për të drejtat e privatësisë.

Rezervo një takim me stafin tonë dhe shiko nga afër cilësinë e punimeve.

Plotëso të dhënat:

Të dhënat tuaja ruhen sipas ligjeve në fuqi për të drejtat e privatësisë.