Apartamentet dhe njësitë e fundit
tregtare në Tower Bridge 3.

Projektuar nga studio Italiane dhe realizuar me teknologjinë më të lartë, sjellim eksperiencën më të mirë europiane në konceptimin e komplekseve rezidenciale.

Tower Bridge 3 është projektuar si një rezidencë me fokus të veçantë në diellëzimin dhe ajrosjen natyrale dhe vendos një raport të shkëlqyer ndërmjet objektit, gjelbërimit dhe hapësirave publike.

Dua të di më shumë!

1000 ëndrra në një çelës!

 • Zonë e destinuar
  për banim

 • Ajër i pastër &
  ventilim natyral

 • Gamë e plotë
  shërbimesh

 • Park rekreativ
  për fëmijë

 • 2.8 km nga
  qendra e qytetit

 • Infrastrukturë e
  plotë rrugore

Apartamente

Apartamenti që keni ëndërruar për vetëm 47,150€!

Apartamentet e fundit në Tower Bridge 3 për: 1+1, 2+1, 3+1 dhe apartamente luksoze Attic.

Apartamentet propozohen si në versione ekonomike dhe me hapësira të mëdha, dhe janë projektuar në detaje për të ofruar ambiente funksionale dhe ndriçim natyal maksimal.

Dua të di më shumë!

Njësi tregtare duke filluar nga 1050€/m2.

Hapësira tregtare që i shërbejnë një komuniteti prej 3,000 banorësh në kompleksin rezidencial Tower Bridge 3, i projektuar si pikë graviteti për të gjithë zonën.

Akses nga rruga dhe
oborri i brendshëm.

Dua të di më shumë!

Përfito
ofertën!

VETEM PER 100 APLIKIMET E PARA

Përfito financim deri në 75% me kolateralin tonë.

Financim deri në 75% të vlerës së investimit me kolateralin e Orion.

Plotëso të dhënat për ofertën:

Të dhënat tuaja ruhen sipas ligjeve në fuqi për të drejtat e privatësisë.

Rezervo një takim me stafin tonë dhe shiko nga afër cilësinë e punimeve.

Plotëso të dhënat:

Të dhënat tuaja ruhen sipas ligjeve në fuqi për të drejtat e privatësisë.